info@sdabanovici.ba

+387 35 876-725

+387 35 876-725

Alije Izetbegovića br. 68

Top

Konstituirajuća sjednica povjereništva Asocijacije žena OO SDA Banovići

Konstituirajuća sjednica povjereništva Asocijacije žena OO SDA Banovići

Danas je održana konstituirajuća sjednica povjereništva Asocijacije žena OO SDA Banovići. Konstituisanju povjereništva Asocijacije žena SDA Banovići prisustvovala je i Advija Čaušević predsjednica KO Asocijacije žena SDA TK koja je pružila punu podršku u radu Asocijacije žena SDA Banovići, te predsjednik povjereništva OO SDA Banovići Bego Gutić koji je pružio punu podršku u funkcionisanju i realizovanju planiranih aktivnosti. Predsjednica AŽ SDA Banovići Melisa Golić je izrazila zadovoljstvo na ukazanoj prilici i povjerenju koje je pruženo ženama u vođenju procesa u okviru politike OO SDA Banovići.
– AŽ OO SDA Banovići dat će svoj doprinos u svim aktivnostima stranke, koje će slijediti i provoditi programske ciljeve SDA, raditi na omasovljavanju s ciljem jačanja stranke i njenih temeljnih vrijednosti
– AŽ OO SDA Banovići će raditi na očuvanju jedinstva i jačanju SDA u TK i državi
– Zatim će podržati jačanje ideje o jakoj bosanskoj ženi koja treba biti uključena u sve tokove društvenog života.
Nakon konstituirajuće sjednice članice povjereništva AŽ OO SDA Banovići su položile cvijeće i odale počast poginulim borcima i šehidima u obrambeno-oslobodilačkom ratu 1992-1995. godine na spomen obilježju u centru grada.

Podijeli