info@sdabanovici.ba

+387 35 876-725

+387 35 876-725

Alije Izetbegovića br. 68

Top

SKUP U MZ PRIBITKOVIĆI

SKUP U MZ PRIBITKOVIĆI

Na današnjem skupu u MZ Pribitkovići održana je tribina OO SDA Banovići pred 150 članova i simpatizera stranke.
Prisutnima su se obratili Senad Varešević i Miralem Karahodžić kao domaćini ispred MZ Pribitkovići, Nehra Lugavić članica Asocijacije žena SDA, Elvir Salihović član povjereništva SDA Banovići, predsjednik povjereništva OO SDA Banovići Bego Gutić, a gost večerašnjeg skupa na kome se i obratio bio je Srđan Mićanović bivši ministar industrije, energetike i rudarstva u Vladi TK.
Skupom u MZ Pribitkovići poslana je jasna i nedvosmislena podrška SDA koja je kičma razvoja BiH i data je podrška aktuelnom rukovodstvu stranke na čelu sa predsjednikom Bakirom Izetbegovićem.
Okupljanja građana općine Banovići nastala su kao potreba da se odupru promašenim politikama, vođama bez morala i bolesnih ambicija koje su u raskoraku sa njihovim sposobnostima te kao potreba da se kaže “DOSTA” i zaustavi dalje propadanje i namjensko uništavanje Banovića od strane onih koji Banovićima upravljaju decenijama, a skrivali su se iza imena SDA. Osnivanjem nove političke partije, formirane isključivo za ostvarivanje ličnih interesa, oni nastavljaju onako kako najbolje znaju, lažima i obmanom javnosti.
U režiji “banovićke glumačke ekipe” nalazi se mnogo toga, pa i večerašnji način provokacije skupa pristalica i simpatizera SDA.
Još jednom pozivamo sve naše članove, simpatizere i goste na našim skupovima da ostanemo dostojanstveni i hodamo uspravno i uzdignute glave ponosni na ono što jesmo, kako nam je govorio i rahmetli predsjednik A. Izetbegović.

Podijeli